Főoldal / Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink


Acélszerkezetes csarnokok

Ipari és lakossági esetben is tökéletes választás lehet a könnyűszerkezetes kivitelezés. Ez annak köszönhető, hogy az épület súlya kisebb a hagyományos téglaépítésűhöz képest, így az ára-, és a kivitelezés ideje is számottevően kisebb. Burkolatként kerülhet rá szendvicspanel, ha fontos tényező a megfelelő hőszigetelés, ellenben kerülhet rá különböző mintázatú, profilú lemez is, amely olcsóbb, de nincs hőszigetelő képessége. A beltért tekintve elérhető a hagyományos épületek kinézete gipszkartonos burkolással, illetve kültéren a paneltoldásokra színazonos élhajlított bádogos elemek kerülhetnek.

Tetőfelújítás, tetőfedés lemezzel

A lemeztetők hatalmas előnye közé sorolható, hogy négyzetméterre vetített súlya számottevően kisebb a hagyományos cseréphez képest, így olcsóbb, mint a tetőcserép. Különös előnyei közé sorolható, hogy kis súlya miatt a meglévő zsindely, illetve bitumenes pala burkolatokra rászerelhető, ennél fogva a meg lehet spórolni a munkadíj bontásból származó részét. Manapság már nem csak a hagyományos „hullámos” cserepeslemez kapható, számos változata létezik, amelyek megkülönböztethetetlenül hasonlítanak a hagyományos cseréphez. A cserepeslemez mellett divat a a modern korcolt lemez borítás, illetve félreeső, vagy gazdasági épületekre tökéletes választás a trapézlemez.

Gondozásmentes kerítések

A hagyományos fából-, illetva kovácsoltvasból készült kapuk hatalmas hátránya, hogy időnként festeni kell, hogy ne menjen tönkre idő előtt. Ezzel szemben a lemezből készült kerítések teljesen gondozás mentesek. Alapvetőleg megkülönböztetünk nyitott és zárt típust. A zárt típusnál T8-as, lambériához hasonlító lemez kerül felszerelésre egy helyszínen szerelt vas szerkezetre. A nyitott típusból létezik modern, vízszintes-, illetve tradícionáls függöleges kerítésléc. A kerítéslécek mind kívülről, mind belülről a választott színnel vannak ellátva. Hatalmas divat manapság a famintás lemezkerítés, amelyt szinte nem lehet megkülönböztetni a hagyományos fával, de mégis gondozásmentes.

Élhajlított bádogos elemek gyártása

Cégünk foglalkozik bádogos élhaljított elemek készítésével is. A élhajlítás során elkészült lemeztermékek kihagyhatatlan részét képezik számos szerkezetnek.

Élhajlított elemek lehetnek:

  • Csarnokok szegései
  • Tetőfedésben használt bádogos elemek
  • Kerítések, ikketve kapuk alkotóelemei

Rendelhető maximum elemhosszúság:

4 méter