Főoldal / Acélszerkezetek / Lakossági acélszerkezetek

Lakossági acélszerkezetek


A hagyományos téglás építményekhez képest hatalmas előnye, hogy lényegesen gyorsabban felépíthető, mellesleg könnyebb súlyából adódóan pénztárcabarát megoldás is.

Előtetőkhöz, kiülőkhüz, korlátokhoz tökéletes megoldást jelent a vasszerkezet, ugyanis nem korhad, nem támadják rovarok, így időtálló és robosztus megoldást jelent.

Mobilgarázs

Gyors és egyszerű megoldás, igény szerint testre szabható.

Előtető

Modern megjelenésével és ellenálló képességével kiválthatja a fa szerkezeteket autóbeállók, teraszok felett. Burkolata választahtó.

Tároló, fészer, gazdasági épület

tökéletes megoldás kerti szerszámok, takarmány, és egyéb eszközök tárolására.

Blog


Acélszerkezetes épületek, csarnokok előnyei


Az acélszerkezet már több mint egy évszázada képezi bizonyos épületek vázát. Tökéletes megoldás az apró garázsoktól kezdve egészen a nagy csarnokokig.

Az acélszerkezettel készülő épületek egyik legnagyobb előnye a gyorsaság. A rendelés leadásától a kész állapotig akár pár hónap, illetve kisebb méret esetében pár hét alatt el lehet jutni.

Szintén előnye a hagyományos épületekkel szemben az alacsonyabb ár. A könnyűszerkezetes épületek jelentősen olcsóbbak, de legalább ugyan annyira tartósak, emellett lényegesen stabilabbak és problémamentesebbek lehetnek hagyományos társaiknál.

Acélszerkezetek építésének folyamata

Csarnokok építésének folyamata


A felméréstől kezdődően hosszú út áll az átadásig, amely lebonyolítása megfelelő odafigyelést és precizitást igényel.

Első folyamatnak az épület tervezését, majd árajánlat adást tekintjük, ahol pontosan kilistázzuk az anyagdíjakat és a munkadíjat.

Ezt követően a gyártás veszi kezdetét, amely során megmunkálásra kerülnek a különböző profilú vasanyagok. Majd a helyszíni kivitelezés következik, amely során összeállításra kerülnek a kifuratolt elemek, ezután szendvicspanel-, vagy lemezborítást kap az épület, majd a kiegészítők kerülnek felszerelésre.