Főoldal / Acélszerkezetek / Ipari acélszerkezetek

Ipari acélszerkezetek


A hagyományos téglás építményekhez képest hatalmas előnye, hogy lényegesen gyorsabban felépíthető, mellesleg könnyebb súlyából adódóan pénztárcabarát megoldás is.

Mezőgazdasági épületekhez, ipari tárolókhoz, irodaházakhoz tökéletes megoldást jelent a vas szerkezet, ugyanis nem korhad, nem támadják rovarok, így időtálló és robosztus megoldást jelent.

Mezőgazdasági csarnok

Mezőgazdasági csarnokaink tökéletes megoldást jelenthetnek termény-, illetve feldolgozáshoz szükséges gépek és járművek tárolásához.

Üzlet épület

Viszonteladással foglalkozó cégeknek mindig szükség van egy üzlet épületre, ahol tevékenységüket folytathatják. Az építmény teljesen igényekre szabható mind méretileg, mind a benne lévő különbözű funkciójú helységeket tekintve.

Üzemcsarnok

A legtöbb vállakozásnak szüksége van egy csarnokra, ahol tevékenységi körét folytathatja, legyen az fa-, könnyű-, esetleg élelmiszeripari. Erre kínálnak megoldást gyártó, illetve üzemcsarnokaink.

Raktárcsarnok

Szinte minden iparágban szükség van raktározásra, amelyhez szükség van egy megfelő helyre. Raktárcsarnokaink teljesen igényekre szabhatóak a raktározott anyagtól függően.

Hűtőház

Az élelmiszer iparban szinte elengedhetetlenek a hűtőházak, amelyeknek fő kritériuma a hőszigeteltség. Ebből fakadóan a szendvicspanel vastagsága nagyobb, mint más építményeknél.

Egyedi megoldások

Széleskörű és rugalmas megoldásokat kínálunk mérettől és funkciótól függően.

Blog


Acélszerkezetes épületek, csarnokok előnyei


Az acélszerkezet már több mint egy évszázada képezi bizonyos épületek vázát. Tökéletes megoldás az apró garázsoktól kezdve egészen a nagy csarnokokig.

Az acélszerkezettel készülő épületek egyik legnagyobb előnye a gyorsaság. A rendelés leadásától a kész állapotig akár pár hónap, illetve kisebb méret esetében pár hét alatt el lehet jutni.

Szintén előnye a hagyományos épületekkel szemben az alacsonyabb ár. A könnyűszerkezetes épületek jelentősen olcsóbbak, de legalább ugyan annyira tartósak, emellett lényegesen stabilabbak és problémamentesebbek lehetnek hagyományos társaiknál.

Acélszerkezetek építésének folyamata

Csarnokok építésének folyamata


A felméréstől kezdődően hosszú út áll az átadásig, amely lebonyolítása megfelelő odafigyelést és precizitást igényel.

Első folyamatnak az épület tervezését, majd árajánlat adást tekintjük, ahol pontosan kilistázzuk az anyagdíjakat és a munkadíjat.

Ezt követően a gyártás veszi kezdetét, amely során megmunkálásra kerülnek a különböző profilú vasanyagok. Majd a helyszíni kivitelezés következik, amely során összeállításra kerülnek a kifuratolt elemek, ezután szendvicspanel-, vagy lemezborítást kap az épület, majd a kiegészítők kerülnek felszerelésre.